En chillhelg

15.04.2018 kl. 22:10

Hallå bloggen!

(Tänker inte låtsas om att jag inte uppdaterat på typ ett halvår.)

Sitter här på söndagskvällen och kom på att jag har en blogg så jag tänkte att jag kunde uppdatera lite. Det är inte mycket som har ändrats på ett halvår, jobbar fortfarande på samma ställe, bor på samma ställe. Enda som ändrats är håret; det är nu hälften orange och hälften blått.

 

Den här helgen har jag gjort ingentiiing. Några av mina vänner var och grillade igår och jag kände bara att jag inte orkade vara social. Plus att jag höll på och städade och skulle börja fixa mat när de for. För det mesta är jag en ganska extrovert typ och får energi när jag är bland människor men ibland behöver jag mina introverta helgar när jag bara är för mig själv och inte gör några storverk. Tror det har att göra med att jag ändå har så socialt jobb, det är inte många stunder på en jobbdag som jag får vara själv. Då jag går på wc typ. Och kanske när jag planerar men oftast är någon annan där också då jag planerar. Och väldigt ofta talar mina kollegor med mig också genom wc-dörren. (Hör och häpna ni som känt mig länge! Jag kan till och med tala med folk medan jag går på wc nuförtiden, förr kunde jag ju inte ens kissa någon annanstans än på eget wc). Nästa vecka har jag dessutom flera föräldrasamtal... Föräldrar är den värsta delen av dagisjobb. Känner på mig att jag kommer vara väldigt trött efter kommande vecka.

 

Eftersom jag inte gjort något den här helgen har jag heller inte många bilder och dela med mig av. Enda som fastnat på foto är en bild av min mat från igår:


SE på alla grönsaker. Gillade inga grönsaker före jag började dagis (lite överdrivet men inte mycket). Positivt med dagisjobb: man måste smaka på allt. Mina smaklökar har utvecklats mycket på två år.

 

Ses! (om ett halvår hehhe)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Pia heter jag och jag är 25 år gammal. Arbetar som barnträdgårdslärare i Korsholm, bor i Vasa och ursprungligen från Malax. Man känner igen mig i stadsbilden på mitt färgglada hår. Just nu är högra sidan rosa och vänstra sidan lila (tvärtom om ni står mitt emot mig förstås). Gillar musik, tv-serier och att skriva. Min blogg handlar i stor del om vad jag gör om dagarna, ibland med bilder ibland utan. Också musiken har en del i min blogg.

Follow